Winkel

Art Deco en design winkel

De art deco en design winkel is gevestigd in zuid-limburg aan de Tongerseweg 358, 6215 AD Maastricht, Nederland (Routebeschrijving). Ons E-mail adres is: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 13 tot 17 uur en na tel. afspraak (+31433473919).  

In de winkel vind u een gevarieerd aanbod van art nouveau, art deco, antiek en design artikelen zoals lampen, meubels, sculpturen en glas. Marijke en Nazir van Basten Batenburg zijn - met een achtergrond als kunstschilder - al meer dan 20 jaar actief met de inkoop en verkoop van wat men ook wel het 'antiek van de twintigste eeuw' noemt. Met zorg en aandacht worden de artikelen ingekocht in onder andere Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland en Engeland. 

 

Art deco sculpture lamp

Naast de originele artikelen verkopen wij remakes en reprodukties naar ontwerpen uit de jaren 20 en 30 waaronder meubelen van 'Dutch originals': remakes van ontwerpen van W.H. Gispen, waarvan wij ook met regelmaat originelen verkopen. Ook verkopen wij de Rooker meubelen van de Dutch Seating Company en de produkten van de firma MΓΌller, waaronder de bureaus. Verder zijn wij dealer van de Giso lampen serie.

Rooker II fauteuil

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                              

Voor advies over de inrichting van uw interieur, bij het uitzoeken van kleuren en stoffen van de meubels en lampen en de keuze van de verlichting in huis kunt u ook bij ons terecht.

In het menu links kunt u onder het hoofdstuk ' meubels, 'verlichting' of 'kleingoed' afbeeldingen uit ons aanbod zien.