Winkel

Art Deco en design winkel

Adres: Tongerseweg 358, 6215 AD Maastricht, Nederland (Routebeschrijving). Ons E-mail adres is: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Openingstijden: doorgaans maandag tot en met zaterdag van 13 tot 17 uur just to be sure tel:  +31433473919 mobile: +31648527410 

In de winkel vind u een gevarieerd aanbod van art deco en vingtage design artikelen zoals lampen, meubels, sculpturen en glas. Marijke en Nazir van Basten Batenburg zijn - met een achtergrond als kunstschilder - al meer dan 30 jaar actief met de inkoop en verkoop van wat men ook wel het 'antiek van de twintigste eeuw' noemt. 

 

Art deco sculpture lamp

Naast de originele artikelen verkopen wij remakes en reprodukties naar ontwerpen uit de jaren 20 en 30 waaronder meubelen van 'Dutch originals': remakes van ontwerpen van W.H. Gispen, waarvan wij ook met regelmaat originelen verkopen. 

                                                     

Voor advies over de inrichting van uw interieur, bij het uitzoeken van kleuren en stoffen van de meubels en lampen en de keuze van de verlichting in huis kunt u ook bij ons terecht.